Meubelmakerij gespecialiseerd in antiek restauratie

Van het eerste contact tot de aflevering

Interieur

Iedereen heeft in zijn huis meubelen. Dit kan een antiek of een nieuw gemaakt meubelstuk zijn. Deze kan geërfd of aangekocht zijn. Dit alles maakt onderdeel uit van uw interieur. Op het moment dat een antiek meubel gerestaureerd moet worden of dat een nieuw meubelstuk gemaakt moet worden, komt Hekkers & van 't Spijker in beeld.

 

Advies

Op het moment dat uw keuze op ons gevallen is, komen wij bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij gebruiken onze vakexpertise en jarenlange ervaring om een zo passend mogelijk advies te kunnen geven. Op basis van onze bevindingen krijgt u schriftelijk een vrijblijvende offerte toegestuurd en deze zal na akkoord door ons worden bevestigd.

 

Opslag

Vanaf het moment dat wij uw meubel komen ophalen of materialen voor uw meubelstuk hebben besteld zullen deze worden opgeslagen in een opslag die aan alle eisen voldoet. Zo bent u verzekerd van een goede verzorging voor uw meubel of materiaal.

 

Werkplaats

Wij kiezen er bewust voor om onze eigen eisen en kwaliteit op een zo hoog mogelijk peil te houden. Om hiervoor te zorgen investeren we in een goede werkomgeving, machinale, nieuwe materialen en opleidingen. Dit laatste heeft er in geresulteerd dat we een officieel leerbedrijf zijn. Het gaat tenslotte ook om uw investering.

 

Aflevering

Afspraak is afspraak. Vanaf het eerste contact tot aan de afronding van de restauratie of het maken van het nieuwe meubel houden wij ons aan afspraken. Uiteindelijk zal uw meubel persoonlijk door ons worden afgeleverd. Wanneer u na aflevering volledig tevreden bent en alles is afgehandeld zal de factuur worden verstuurd.

twitter hekkers en van 't spijker  facebook hekkers en van 't spijker